ÇORUM / SUNGURLU - ŞEHİT YAVUZ SELİM KARAMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

0(364) 300 10 90
Hacettepe Mah. 11109. Sok. No.8 Sungurlu/ÇORUM
Vizyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmelerini sağlayıp topluma yeni değerler kazandırmak, Öğrencilerimizin hafızlıkla birlikte ortaokul eğitimi alarak zihinlerinde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan, milli birlik ve vatan bütünlüğümüzün teminatı olan değerlerimize bağlı bir nesil yetiştirmek, öğrendiğini yorumlayabilen ve hayata uygulayabilen, taassuptan uzak, üretken bir din öğretimi anlayışının yayılmasını sağlayacak eğitim öğretim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı "Yaratan" dan ötürü sevebilen ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan, kendi kararını kendisi verebilen, akıl edebilen, sorgulayabilen ve milli manevi değerlerini benimsemiş, doğru dini bilgiyi doğru yerden öğrenmiş,kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere karşı çözüm üretebilen hafızlar ve bireyleri insanlığa kazandırmaktır. “Kur’an ile nurlanan, ilim ve fen ile donanan, fikir, sanat ve ahlakta öncü nesiller için” Şehit Yavuz Selim Karaman İmam Hatip Ortaokulu…
15 EKİM 2022 tarihi itibari ile belgeli 25 adet Hafız öğrencimiz bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Normal Öğretim: 08:30-16:00
Arapça İngilizce
Belediye otobüsleri ve özel araçlarla.
Ulaşımda Özel Hizmet İsteyenler İçin Özel Ulaşım Seçenekleri Açıktır.
Hacettepe Mah. 11109. Sok. No:8 Sungurlu / ÇORUM
Okulumuz İlçe Merkezindedir.
Futbol, Basketbol, Voleybol
Okulumuzda İmam Hatip Ortaokulu ile Birlikte Hafızlık Eğitimi de Verilmektedir.